Не можна молитися і одружуватися. Яких заходів вжила Італія для захисту від коронавірусу


В Італії призупинили карнавал
В Італії, де у двох регіонах зафіксовані сотні випадків зараження небезпечним коронавірусом, вжито безпрецедентних заходів по боротьбі з поширенням інфекції. Жителям двох регіонів – Ломбардії та Венето – навіть заборонено наближатися до будівель судів у деяких районах. Весілля і похорони відбуватимуться за зачиненими дверима, а багато навчальних закладів не працюють.


Про те, що зараз відбувається в Італії, читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Дозволять не платити податки і закрили паби

У зв'язку з тим, що Італію накрила епідемія коронавірусу, в країні створено спеціальну комісію на чолі з міністром Роберто Гуальтьєрі, яка стежить за тим, як впливає поширення вірусу на економіку. Так, за даними repubblica.it, вони готують міністерський указ про призупинення платежів і податкових зобов'язань в 11 муніципалітетах країни, які входять до так званої "червоної зони" поширення вірусу.
В регіоні Венето, де виявлені десятки інфікованих, наразі зачинені школи, університети, музеї та навіть церкви. Для вірян церковні заходи транслюватимуться по радіо і телебаченню.
Також школи, садки, університети в інших регіонах призупинили роботу щонайменше до 1 березня. В університетах відкладають вступні тести. А у 14 провінціях призупинили здачу на водійські права. Тим, хто не встиг здати, терміни будуть подовжені
В Ломбардії, провінції, де найбільше хворих на коронавірус, також зачинені всі музеї, школи, виші, навіть професійні курси, кінотеатри, зачинено Кафедральний собор Мілана та інші церкви. З 18-ї години до 6-ї ранку не працюватимуть усі паби та ресторани. Такі самі правила діють і в деяких інших регіонах Італії.

Весілля і похорони за зачиненими дверима

Безпосередньо в епіцентрах поширення вірусу, в провінції Лоді, встановлено заборону на виїзд і в'їзд. Єдиний виняток зроблено для постачальників продуктів до супермаркетів і магазини. У провінцію вже приїхали додаткові сили поліції та військових.
В регіоні П'ємонт один із працівників заводу Italdesign під Туріном дав позитивний результат на тест щодо коронавірусу. В результаті компанія вирішила на деякий час призупинити роботу всіх своїх заводів у Італії.
У церквах і соборах введені правила, які забороняють під час релігійних обрядів торкатися одне одного. В єпархії Верчеллі весілля і похорони проводитимуть лише за зачиненими дверима, у присутності найближчих родичів.
Також у багатьох регіонах Італії зупинені спільні богослужіння. У деяких церквах їжу для бідних виноситимуть на вулицю, щоб люди не могли зайти в саму будівлю.

Заборонили заходити у будівлі судів

Серйозні заходи вжиті і в судах. Так, жителі "небезпечних" регіонів Венето і Ломбардія не зможуть потрапити на судові засідання в інших районах, вони навіть не мають права заходити в офіси судів. У деяких регіонах навіть не доправлятимуть до зали суду заарештованих, через це можуть виникнути проблеми із розглядом справ.
У Тоскані всі мандрівники зобов'язані повідомляти про своє повернення з Китаю, а також країн, де зафіксовані випадки зараження коронавірусом. Усім, у кого є ознаки грипу, наказано залишатися вдома і звертатися до лікаря. Для цього всі сімейні лікарі й терапевти мають телефонний зв'язок із 8 до 20 год.
В регіоні Базиліката зобов'язали жителів, які повернулися з Венето, Ломбардії, П'ємонту, Емілії-Романьї та Лігурії, залишатися вдома протягом 14 днів і повідомляти про це службу громадського здоров'я.
В Італії відкрили пряму безкоштовну телефонну лінію, за якою можна дізнатися достовірну інформацію про поширення коронавірусу. Це зроблено для того, щоб боротися із поширенням фейків у соцмережах і месенджерах.
Не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал
Читайте всі новини по темі "Коронавірус" на сайті "OBOZREVATEL".

4 коментарі:

  1. If you're looking to burn fat then you need to try this totally brand new tailor-made keto diet.

    To produce this service, licenced nutritionists, fitness couches, and cooks joined together to develop keto meal plans that are powerful, suitable, economically-efficient, and fun.

    Since their grand opening in January 2019, 1000's of clients have already completely transformed their figure and health with the benefits a great keto diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    ВідповістиВидалити
  2. Did you know there's a 12 word sentence you can tell your crush... that will induce deep feelings of love and instinctual attraction for you deep inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, please and care for you with his entire heart...

    =====> 12 Words That Fuel A Man's Love Instinct

    This instinct is so built-in to a man's genetics that it will make him try better than before to love and admire you.

    Matter of fact, fueling this powerful instinct is so mandatory to having the best ever relationship with your man that the instance you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will immediately notice him open his heart and soul to you in a way he's never expressed before and he will perceive you as the only woman in the galaxy who has ever truly appealed to him.

    ВідповістиВидалити
  3. Your Affiliate Profit Machine is ready -

    And making profit with it is as simple as 1, 2, 3!

    Here's how it all works...

    STEP 1. Input into the system which affiliate products you want to push
    STEP 2. Add PUSH button traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products for you!

    Are you ready to make money automatically???

    Click here to start running the system

    ВідповістиВидалити
  4. If you're looking to lose pounds then you absolutely need to try this totally brand new tailor-made keto meal plan diet.

    To design this service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional cooks have united to provide keto meal plans that are effective, decent, price-efficient, and enjoyable.

    From their first launch in early 2019, hundreds of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones offered by the keto meal plan diet.

    ВідповістиВидалити