У Росії повідомили про загибель руфера Погребова, якого звинувачували у розфарбуванні в синьо-жовті кольори зірки в Москві

У Росії загинув руфер Олександр Погрєбов
Facebook DvizhuhaClub
У російському регіоні Кабардино-Балкарія 1 грудня загинув російський бейсджампер Олександр Погребов, якого звинувачували в розмальовуванні радянської зірки в Москві в кольори українського прапора.


 Про це повідомили у групіDvizhuhaClub, в якій Погребов працював інструктором.
"Під час стрибка в Баксанській ущелині загинув Сашко Погребов. Подробиці та інформація щодо похорону буде згодом", – йдеться в повідомленні.

Новини за темою: У Швейцарії загинув руфер, якого звинувачували у розфарбуванні в синьо-жовті кольори зірки в Москві

Нагадаємо, 20 серпня 2015 року на шпилі сталінської висотки на Котельнічеській набережній Москви було вивішено український прапор, а половину зірки, що вінчає будівлю, було пофарбовано в синій колір.
Відповідальність за інцидент взяв на себе українська руфер на ім'я Григорій, також відомий під ніком Mustang Wanted. Він заявив про готовність дати свідчення, але має намір спілкуватися тільки з українським слідством. У РФ його оголошено в розшук. Суд ухвалив рішення щодо заочного арешту Mustang'a.
У цій справі було затримано ще чотирьох людей: Олексія Широкожухова, Олександра Погребова, Євгенію Короткову і Анну Лепешкіну. Звинувачення за двома статтями: "Вандалізм" і "Хуліганство". Згодом було затримано ще одного підозрюваного - петербурзького руфера Володимира Подрєзова.
У вересні Лепешкіну, Короткову, Широкожухова і Погребова виправдали. У грудні того ж року було пом'якшено вирок Подрезову - на обмеження волі строком на два роки.
У серпні нинішнього року повідомлялося про загибель у Швейцарії Олексія Широкожухова.

Джерело: 112.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар