Маєток російського попа Онуфрія у Чернівцях раніше належав покійному есдеку Плужнікову


Маєток російського попа Онуфрія у Чернівцях раніше належав покійному есдеку Плужнікову
Зараз у всіх ЗМІ України мусують інформацію про величні палаци попа Онуфрія, митрополита Російської православної церкви. Він родом з села Коритне Вижницького району Чернівецької області. Але той маєток знаходиться на околиці міста Чернівці по вулиці Ромоданівській. Це район дачних ділянок, який називають «Садки».
 http://buknews.com.ua
Проїзд до палаців Онуфрія проходить через ліс від Кемпінгу, попри монастир на Горечій. Ця дорога закрита для віруючих та атеїстів. Колись нею їхав Плужніков з родини комуністів (поки його не отруїли такі ж комуністи, як він). Тепер їздить піп Онуфрій. Окрім того, на території є вертолітний майданчик, куди ангели час від часу приземляють блаженнійшого Онуфрія. А там попа московського передають к руки чортам.
У таємному палаці попа є великий водяний комплекс з басейном та корти для тенісу. Є там також сауна, спортзал, тронний зал та винний льох.
Охороняють це все добро дебелі люди з собаками.
Маєток Онуфрію перейшов після того, як отруїли його власника Ігоря Плужнікова.
Розкіш, у якій живе нібито аскет Онуфрій в одну мить зняла з нього весь фальшивий аскетизм, скромність і побожність. Він любить розкішів і багатства.
Добратися до маєтку можна таким чином: їхати тролейбусом № 4 до кінцевої зупинки. Потім пройти до монастиря. А далі треба буде йти лісом. Бо дорога закрита для простих смертних. Вийдете на берег Прута і там, де великий стенд про те, що ПМК-76 (керівник Василь Каглянчук) проводить берегоукріплення, а насправді вивозить гравій з русла ріки. Тож повернете вліво і вийдете прямо до тильної стіни резиденції Онуфрія. Її можна перелізти, або обійти знову ж вліво. Бо там ще ведуться якісь будівельні роботи. Далі є незакінчений дерев’яний будиночок, екскаватор і маленька капличка. Стіна ще не побудована. Тому можна зайти у двір резиденції.
Є й інша дорога. Сідаєте на автобус № 10А. Їдете до кінцевої зупинки. Далі метрів 400-500 йдете по вулиці Ромоданівській і виходите до парадних воріт з великими хрестами. З боку є маленька капличка. Будьте обережні: за воротами злі пси та агресивна охорона і блаженнійший аскет Онуфрій. Можуть покусати.
Є ще один шлях до резиденції. Про нього навіть Онуфрій не знає. Але я готовий його показати тільки бійцям «Правого сектору», УНСО, «Азова», «Айдару», «Карпатської Січі» та іншим, котрі вийшли живими з боїв на Донбасі, де на них щодня падали міни і «Гради» освячені блаженнійшим Онуфрієм та їх атакувало православне військо Росії, яке Онуфрій благословляв на боротьбу з Українським народом.
Петро Кобевко

1 коментар: