Суд зобов'язав Насірова носити браслет до 14 грудня і дозволив виїжджати з Києва

Роман Насіров
пресс-служба ГФС

Суд продовжив усуненому чолі ГФС України Роману Насирову процесуальні обов'язки до 14 грудня і дозволив виїжджати в Київську область. Відповідне рішення прийняла 19 жовтня слідчий суддя Людмила Кизюн, повідомляють "Наші гроші".


"Суд дозволив Насиров переміщатися по Києву і Київської області, де в Козині у нього є будинок. Раніше відсторонений чиновник не міг виїжджати за межі столиці", - йдеться в повідомленні.

Новини за темою: Суд зобов'язав Насірова ознайомитися з матеріалами його справи до 6 листопада

У той же час суд залишив обов'язок щодо носіння електронного браслета. Його можна буде тимчасово знімати, якщо цього вимагають медичні процедури.

Новини за темою: САП попросить суд обмежити Насірову час для ознайомлення з матеріалами справи

"Інші обов'язки суд залишив без змін, а саме: здати паспорти та інші документи, що дають право виїзду за кордон; прибувати до детективу, прокурора, суду на першу вимогу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні", - зазначають" Наші гроші".
Нагадаємо, відстороненого голови ГФС підозрюють в тому, що в період з травня 2015 року по березень 2016 року він прийняв ряд необґрунтованих та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяних у так званій газовій схемі народного депутата Олександра Онищенка, що призвело до нанесення державі збитків на загальну суму 2,019 млрд грн.
Джерело: 112.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар