У Москві запалало військове училище, не виключена атака безпілотника — росЗМІ

 

Клуби диму на місці пожежі у військовому училищі в Москві, 6 жовтня 2024 року (Фото:скріншот із відео / Telegram / Sota)

Клуби диму на місці пожежі у військовому училищі в Москві, 6 жовтня 2024 року (Фото:скріншот із відео / Telegram / Sota)

У Москві, в районі Кузьминки, рано вранці 6 жовтня спалахнула пожежа в Московському вищому загальновійськовому командному училищі, повідомляє російське видання Sota з посиланням на очевидців.

Є інформація, що причиною пожежі могла стати атака дрона — місцеві жителі розповідають про вибух і звуки, що нагадують стрілянину.

В опублікованому відеоролику видно клуби диму, які підіймаються над місцем, де помітне сильне полум’я.

«Поруч (з училищем — ред.) розташовуються стрільбище та автомобільна заправка», — йдеться в повідомленні.

Атака безпілотників на Москву і Підмосков'я 10 вересня — що відомо


У ніч із 9 на 10 вересня в місті Раменське Московської області на тлі атаки безпілотників російські Telegram-канали опублікували відео кількох палаючих багатоповерхівок.

Мер столиці країни-агресора РФ Сергій Собянін заявляв, що нібито російська система ППО успішно збивала дрони.

«Під час відбиття атаки в місті Раменське загоряння на рівні 11−12 поверхів житлового будинку», — сказав він.

Пізніше повідомлялося про те, що в московському аеропорту Жуковський на місці атаки БПЛА спалахнула пожежа. Далі, крім Жуковського, роботу припиняли два інші головні аеропорти Москви — Внуково і Домодєдово

У Міноборони РФ потім заявляли про те, що нібито російська ППО в ніч на 10 вересня знищила 144 дрони в дев’яти регіонах.

Немає коментарів:

Дописати коментар