У Чернівцях депутат Бешлей не зміг «протягнути» питання щодо встановлення тарифу скандальній фірмі

У Чернівцях депутат Бешлей не зміг «протягнути» питання щодо встановлення тарифу скандальній фірмі
Чернівецька міська рада не підтримала проект рішення "Про встановлення загального тарифу на теплову енергію ТОВ "Чернівецькі теплові мережі".

Під час першої спроби голосування це питання підтримали 13 депутатів, а під час другої спроби - 15, пише molbuk.ua

Перед голосуванням міський голова зачитав заперечення-висновок юридичного управління мерії, в якому йдеться про те, міськрада не має правових підстав для розгляду питання про встановлення тарифів.

"Класичне і давнє проблемне питання", - сказав Каспрук.

***

Нагадаємо, депутат Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Володимир Бешлей повторно зареєстрував проект рішення "Про встановлення загального тарифу на теплову енергію ТОВ "Чернівецькі теплові мережі".

Цим проектом рішення пропонується встановити тариф на теплову енергію у сумі 1502,89 грн за 1 Гкал підприємству "Чернівецькі теплові мережі".

Нагадаємо, у грудні 2016 року у Чернівецькій міськраді виник скандал у зв’язку з ухваленим рішенням про встановлення тарифу на теплопостачання фірмі "Чернівецькі теплові мережі". За словами міського голови Олексія Каспрука, це рішення було ухвалене незаконно.

Згодом Каспрук зупинив дію цього рішення, проте депутатам не вдалося подолати вето мера.

Раніше фірма "Чернівецькі теплові мережі" мала назву "Пінгвін-трейдінг" і займалася продажем рибної продукції.

Наразі у реєстрі НКРЕКП відсутні будь-які дані про наявність у підприємства "Чернівецькі теплові мережі" ліцензії на право здійснення діяльності у сфері теплопостачання.


Детальніше про скандальний проект рішення читайте у публікації "Раніше рибою торгували – тепер теплом"

"МБ"

Немає коментарів:

Дописати коментар