«ПШОНКА ВІДПОЧИВАЄ!» Дом найбагатшого прокурора України показали з висоти пташиного польоту: шокуючі масштаби.

Старший слідчий з особливо важливих справ Департаменту спеціальних розслідувань Юрій Кривобок володіє будинком площею 1827 кв. м в елітному селі Плюти під Києвом.

 
Про це повідомляє « просуди «.
Будинок розташований на 6-ти земельних ділянках, які також знаходяться у власності Кривобока. Загальна площа землі під будинком - 86 соток.
На фото будинку можна побачити, що паркан повністю перегороджує доступ до річки - цим він порушує законодавство, яке гарантує право безперешкодного доступу до водойм.
Часто саме прокуратура розглядає звернення громадян з приводу незаконної забудови прибережних територій. Виникає тоді логічне запитання, як представники прокуратури можуть боротися з незаконними забудовами, якщо самі ж прокурори порушують законодавство?
- відзначають в «просуди».
Крім цього, сім'я Кривобока має ще кілька будинків в курортних зонах України: в Криму, в Карпатах і в Одесі. Один з них розташований в окупованому Криму, а саме в с. Мигдальне, що неподалік м Судак. Крім того, нерухомістю в Криму має його батько і дружина.
Не менш розкішним є і автопарк прокурорської сім'ї. У 2016 році дружина прокурора придбала новенький Mercedes Benz GLE 350 D Matic 2016- го року вартістю 2 604 280 грн.
Всього ж за приблизними підрахунками сім'я 34-річного слідчого має у власності: 4 елітних будинку площею 2741 кв. м, 4 квартири площею 367 м кв, 62 гектара землі по всій Україні і дохід в розмірі 182 мільйони гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар