"Справжня паніка!" У Лондоні трапився кривавий теракт: є жертва. Перші кадри

У Лондоні трапилася кривава стрілянина
У п'ятницю, 29 листопада, у Лондоні (Великобританія) поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який влаштував бійку з перехожими і на тілі якого був закріплений муляж вибухового пристрою.

 
Нападником були поранені 5 осіб, за попередніми даними, один із потерпілих загинув. Про це повідомляє The Sun (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).
У Twitter Скотланд-Ярду написали, що інцидент трапився на мосту. Очевидці повідомили, що бійка між двома чоловіками викликала справжню паніку. В одного в руках був ніж. За офіційними повідомленнями правоохоронців, інцидент був терактом.

У Лондоні трапилася кривава стрілянина
Telegram-канал Подъем
Правоохоронці з метою нейтралізації нападника відкрили по ньому вогонь. Житель Лондона помер від вогнепального поранення. Для з'ясування всіх обставин міст довелося перекрити.
Глава британської контртерористичної поліції Ніл Басу уточнив, що копи отримали повідомлення про інцидент близько 14:00. "Я можу підтвердити, що підозрюваний помер на місці події", – цитує його Daily Mail.
Відомо, що щонайменше шість випадкових очевидців НП намагалися перешкодити злочинцеві та зупинити його. Один з перехожих вирвав у нападника ніж.
Після нападу весь Лондон патрулюватимуть додаткові поліцейські. Британська транспортна поліція також заявила, що на дорогах буде більше офіцерів, включаючи озброєних представників спецгруп.
Прем'єр-міністр країни Борис Джонсон сказав, що його "тримають у курсі" з приводу того, що відбувається. Він відмовився від поїздки в рамках передвиборчої кампанії і повернувся до Вестмінстеру.
"Це жахливий інцидент, і мої думки – разом із постраждалими та їхніми сім'ями", – написав прем'єр у Twitter.
Журналісти підкреслили, що напад стався незабаром після того, як рівень терористичної загрози у Великобританії був знижений.
Інцидент стався через два з половиною роки після моторошного терористичного акту на Лондонському мосту в червні 2017 року, під час якого група з трьох чоловіків вбила вісім осіб та поранила 48 інших.
Обережно, кадри 18+
Незабаром у мережі з'явилося відео ліквідації нападника.
Як повідомляв OBOZREVATEL, в США у результаті стрілянини в західному Техасі 31 серпня були вбиті п'ятеро осіб і не менше 21 поранені.

Немає коментарів:

Дописати коментар