Міхо таки не жартyвав! З понеділка п0чалась тотальна чuстка і це тільки початок


В.о. голови ДФС Сергій Солодченко змінив 23 керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби.

 
Про це повідомляється на сайті регулятора.
Також, очільник відомства представив новопризначених керівників. За підсумками рішення атестаційної комісії ДФС, призначено 23 заступники начальників головних управлінь ДФС в регіонах.
Зазначимо, Кабінет міністрів призначив виконуючим обов’язки голови Державної фіскальної служби Сергія Солодченко замість Дениса Гутенко.
Державну фіскальну службу перевели у статус припинення, що є обов’язковим під час реорганізації шляхом поділу, однак вона продовжуватиме реалізовувати повноваження до створення Державної митної служби та старту роботи вже створеної Державної податкової служби.
18 грудня 2018 року уряд ухвалив рішення про розділення Державної фіскальної служби на 2 окремих органи — митну та податкову служби, а 6 березня 2019 року затвердив відповідні положення про ці державні органи.
Варто зазначити, що чистка відбувалась після того, як президент України призначив Саакашвілі.
Сам Зеленський, так прокоментував призначення екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.
За його словами, він очікує позитивних результатів від діяльності Саакашвілі на займаній посаді в найближчі місяці.
“Результати роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але в найближчі місяці він повинен бути. Результат – з приводу дерегуляції в бізнесі і реформи митниці”, – підкреслив глава держави.
Президент заявив, що хоче, щоб екс-глава Одеської облдержадміністрації займався реформою української митниці. Аргументував він це тим, що під час президентства Саакашвілі в Грузії зміг зробити сучасну митницю і подолати корупцію.
“Він розповів, що свого часу поставив нових людей на митниці, потім всіх розігнав. Через деякий час поставив інших – і довелося розігнати знову. Ну, така складна річ реформа митниці. Я хочу, щоб він нею займався”, – підкреслив Зеленський.
Також глава держави цікавить допомогу Саакашвілі в проведенні пенсійної реформи в Україні.
Українці зазначають, що це мудре рішення президента та очікують від Саакашвілі швидких результатів та змін на краще.
Джерело:https://www.bn24.biz.ua/mikho-taky-ne-zhartuvav-z-ponedilka-pochalas-totalna-chystka-vzhe-23-holovy-poletily-i-tse-tilky-pochatok/

Немає коментарів:

Дописати коментар