Спікер парламенту Андрій Парубій проводить погоджувальну раду парламенту
Верховная Рада
 
Спікер парламенту Андрій Парубій призупинив засідання погоджувальної ради ВР.
"Нема можливості виступати представникам. І я зараз призупиняю засідання погоджувальної ради у зв’язку з неможливістю його проводити. Отже, я прошу усіх о 12:00 на зустріч з міністром Уляною Супрун. О 13:00 я запрошую усіх до сесійної зали для продовження нашої роботи",  - сказав Парубій.
Спікер парламенту закликав депутатів опівдні прийти на зустріч з в. о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун для обговорення медичної реформи.
До закриття засідання погоджувальної ради на нього прийшли деякі депутати, щоб озвучити вимоги протестувальників біля Верховної Ради - скасувати депутатську недоторканність, провести виборчу реформу і створити антикорупційний суд. Під час обговорення представники коаліції виступили проти зміни порядку денного ВР на сьогодні. Спікер парламенту Андрій Парубій зазначив, що питання депутатської недоторканності розглянуть під куполом 19 жовтня, а виборчу реформу - найближчим часом.
При цьому депутати, які озвучували вимоги протестувальників, почали скандувати "Виходьте до людей" і не давали висловитися іншим учасникам засідання погоджувальної ради ВР.