У відомому львівському ресторані отруїлись 4 людей

У відомому львівському ресторані отруїлись 4 людей
У відомому львівському ресторані отруїлись 4 людей / Фото з відкритих джерел
До Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовано чотирьох людей з харчовим отруєнням, попередній діагноз – харчова токсикоінфекція.
 
Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
"16 жовтня о 22:55 надійшло повідомлення про те, що у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізовано 4-ох осіб (віком від 18 до 25 років), які харчувались в ресторані "Панська чарка", що на вул. Винниченка, 3. Попередній діагноз постраждалих – харчова токсикоінфекція, гостра кишкова інфекція", – йдеться у повідомленні.
Як відомо, вони святкували у ресторані весілля, на якому було 30 осіб. Невдовзі після святкування чотирьом особам стало погано: у них підвищилася температура, виникла нудота, блювота, діарея та інше. Постраждалі потрапили до лікарні у стані середньої важкості.
Як повідомила головний епідеміолог Львівщини Наталія Тімко у коментарі ZAXID.NET, кількість отруєних може зрости.
Чим отруїлися пацієнти, наразі невідомо. Та гості свята також споживали продукти, які приготували вдома та принесли з собою. Зокрема, це випічка.
Додамо, за даними аналітичної системи Youcontrol, власниками ресторану "Панська чарка" є Тарас Колодій та дружина нардепа Богдана Дубневича Тетяна. Вони спільно володіють ресторанами "Грушевський" та "Del Pesto" у Львові.
Джерело: 24 Канал

1 коментар:

  1. Офіційна позиція ресторану «Панська Чарка» щодо госпіталізації 4 гостей ресторану 16 жовтня 2017 року.
    Адміністрація ресторану «Панська Чарка» повідомляє громадськість про те, що 14.10.2017 року в закладі відбулася урочиста подія, на якій було присутньо 30 гостей. Напередодні події 13.10.17 року замовник Жулевич Назар Володимирович звернувся до адміністрації закладу з проханням включити в бенкетне меню страви власного приготування, а саме: кремове солодке, пляцки в асортименті, торти, фрукти, алкоголь. В розписці пан Жулевич заявив, що скарг до закладу «Панська Чарка» не має. Фотокопію підписаної розписки додаємо.
    16.10.17 о 22.55 було госпіталізовано у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню чотирьох відвідувачів ресторану «Панська чарка» віком від 18 до 25 років, які були гостями на вищезгаданому бенкеті в ресторані.
    Всі страви в «Панській Чарці» готувалися відповідно до санітарно-епідеміологічних норм, які перевіряються в ресторані на постійних умовах.
    Ми проводимо всі необхідні заходи та перевірки нашого ресторану.

    ВідповістиВидалити